7 Aralık 2012 Cuma

Galaxy S4, Kırılmaz Ekranla Gelebilir

Samsung'un önümüzdeki dönemde çıkartacağı amiral gemisi Galaxy S4 için iddialar gelmeye devam ediyor. Gelen en son bilgilere göre Galaxy S4'te kırılmaz ekran materyali kullanılacak.

Samsung'un 2013 Mart ayında duyurması beklenen Samsung'un 4. nesil Galaxy S modeli için iddialar gelmeye devam ediyor.
Samsung'un Galaxy S2'nin kasasının yan taraflarındaki çıkıntı, özellikle yere düşmelerde ekranın hasar almasını azaltıyordu. Galaxy S3'ün tasarımında bu tip bir çıkıntının olmaması direkt olarak ekran camını hedef haline getiriyor. Galaxy S3'ün ekranı doğrudan yere bakacak şekilde düştüğünde yere kırılma ihtimali bulunuyor.
Reuters'a göre Samsung Galaxy S4'te kırılmaz bir ekran kaplaması kullanacak. Çok geliştirilmiş ve dayanıklı plastik benzeri bir madde kullanılacak ve cam olmadığı için aldığı hasarlardan dolayı kırılma ve çatlama gibi hasarlar oluşmayacak.
4.99 inç büyüklüğünde Full HD Super AMOLED ekran kullanılması beklenen Galaxy S4'ün ekran kaplaması çok zor şartlar altında bile kırılmayacak gibi gözüküyor. Genelde her telefon çıkmadan önce böyle dedikodular çıkıyor. Bakalım Galaxy S4 cidden bu özellikle çıkacak mı? Merakla bekliyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder